No products in the cart.

COMANDA ACUM

No products in the cart.

COMANDA ACUM

FRANCIZA GYROS THESSALONIKIS

O AFACERE AUTENTIC GRECEASCA

   Gyros Thessalonikis a luat nastere ca o afacere de familie, ulterior a devenit marca inregistrata, ajungand astazi un lant de 6 restaurante cu specific grecesc, ce ofera oportunitatea ideala de a dezvolta o afacere de tip franciza, punand la dispozitie toate procedurile, informatiile si furnizorii pentru a deschide propriul tau restaurant grecesc, la cheie.

marca inregistrata

De ce o franciza Gyros Thessalonikis?

Brand recunoscut

Gyros Thessalonikis este marca inregistrata. Suntem iubiiti in randul clientilor care vin si revin in locatiile Gyros Thessalonikis pentru gustul autentic grecesc, unic in Romania.

Rețea puternică de restaurante

Datorită experienței acumulate, pornind de la o afacere de familie si ajungand la peste 6 locații proprii, vei avea parte, în permanență, de suportul și know-how-ul cel mai recent și aplicabil business-ului tău.

Produse diversificate și unice

Clasicele produse grecesti Gyros si Souvlaki sunt preparate dupa retete grecesti și cu exact același gust ca in Grecia. Gama largă de produse poate satisface orice dorință.

Marketing si Management

Franciza Gyros Thessalonikis este o afacere la cheie în care primești toate instrumentele pentru un management si un marketing eficient, care sa atraga, sa pastreze si sa faca clientii sa revina.

Training inițial și ulterior

Ești instruit minim 2 luni de către echipa centrală Gyros Thessalonikis, în vederea dobândirii cunoștintelor necesare referitoare la procedurile și standardele interne. După aceea, poți să participi la instruiri periodice.

Design

Designul restaurantelor este unul primitor și inovativ. Amenajarea se va face cu elemente atractive si unice. Te vom susține în această direcție prin echipa noastră de specialiști în design.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Accentuăm și prețuim colaborarea amiabilă si seriozitatea, în care ambele părți să contribuie la creșterea brandului Gyros Thessalonikis.

Iată ce așteptări avem de la un viitor francizat:

✔ Să fi incercat gustul autentic grecesc – Este nevoie să îți placă produsele Gyros Thessalonikis ție înainte de a oferi mai departe.
✔ Să te implici în management  – Cei mai de succes francizați sunt cei care gestionează afacerea, cel puțin pe perioada primului an.
✔ Sa ai spirit antreprenorial – Practic să fii o persoană proactivă, responsabilă, orientată către soluții.
✔ Să pui pret pe clienți – Ei sunt motorul acestei afaceri așa că este important să îți dorești să le oferi cea mai bună experiență.
✔ Să pui pret pe angajați  – Persoanele cu care poți realiza această afacere sunt colegii tăi din Restaurant. Alături de ei ne îndeplinim misiunea.

Ai reușit să le bifezi pe toate? Perfect! Hai să vedem care este următorul pas spre a deveni francizat.

Cum sa aplici pentru o franciza Gyros Thessalonikis?

01

Analiza locatiei unde va fi viitorul restaurant Gyros Thessalonikis

Locația trebuie să aibă expunere stradală sau să fie poziționată într-un centru comercial. Locația dvs. trebuie să aibă o deschidere de minim 6 metri.
02

Depunerea unei cereri de franciză prin email ori completand formularul

 Denumirea societății comerciale, adresa viitoarei locații și amplasarea, poze interior/exterior si detalii despre persoana care se va ocupa de locație

 

Costurile Francizei Gyros Thessalonikis

Costurile francizei Gyros Thessalonikis Restaurant

de la 87.000 Euro:

  • investiția în amenajarea restaurantului, echipamente, semnalistică, stocuri, uniforme, decoruri. ( aprox. 1200 E / mp)
  • 15.000 Euro: taxa de franciză
  • 6% din vânzări: redevență lunară
  • 2% din vânzări: Buget de marketing național
  • 2% din vânzări: Buget de marketing local

Toate sumele sunt fără TVA.

Costurile francizei Gyros Thessalonikis Express

de la 46.000 Euro:

  • investiția în amenajarea locației, echipamente, semnalistică, stocuri, uniforme, decoruri ( aprox. 1200 E / mp)
  • 10.000 Euro: taxa de franciză
  • 6% din vânzări: redevență lunară
  • 2% din vânzări: Buget de marketing național
  • 2% din vânzări: Buget de marketing local

Toate sumele sunt fără TVA.

Necompletarea corectă şi completă a tuturor întrebărilor ne va pune în situaţia să nu vă putem răspunde, întrucât nu avem suficiente informaţii.

Formular pentru franciza Gyros Thessalonikis

Pentru o discutie telefonica ne puteti contacta printr-un click pe iconita din coltul din stanga al ecranului.