FRANCIZA
GYROS THESSALONIKIS

Si tu poti deveni proprietar de restaurant

Aplică pentru o afacere la cheie

Din 2011, gustul autentic grecesc e mai aproape ca oricand! Pasiunea pentru bucataria greceasca a luat nastere in Bucuresti si s-a extins, treptat, si in afara sa. Acum, dupa mai bine de un deceniu de activitate, ceea ce a inceput ca o afacere de familie s-a transformat intr-un brand recunoscut, pe care calitatea il recomanda! 

Daca esti pasionat de gusturile autentice grecesti, vrei sa devii antreprenor si sa ai propriul restaurant la tine in oras, franciza Gyros Thessalonikis e conceptul de business testat, cu rezultate reale, care te poate duce mai aproape de visul tau!

PESTE

0

ANI EXPERIENTA

.

0

LOCATII

Beneficiile unei francize Gyros Thessalonikis

Brand recunoscut

Cu mai mult de 11 ani de experienta, Gyros Thessalonikis este un nume cu notorietate atat in capitala, cat si in afara ei. Astfel, iubitorii de produse grecesti autentice asociaza numele cu calitatea, ceea ce asigura recurenta clientilor existenti, precum si succesul in randul celor noi.

Calitate garantata si retete autentice

Cu propriul lant de productie, standardul de calitate este respectat in fiecare dintre locatii. Francizele sunt aprovizionate de la fabrica proprie, pentru ca toate restaurantele sa ofere aceeasi experienta a gustului autentic, obtinut dupa retete 100% cu specific grecesc, realizate doar cu produse naturale.

Contracte preferentiale cu furnizori

Locatiile deschise in sistem de franciza beneficiaza de discounturi preferentiale la contractele cu furnizorii existenti ai brandului, in conditii negociate.

Gama variata de produse

In functie de tipul de franciza, express sau restaurant, ai acces la retetele originale Gyros Thessalonikis, care au adus recunoastere lantului de restaurante de-a lungul anilor.

Training si instruire

De la semnarea contractului pana la deschidere si dupa inceperea activitatii, ai parte de suport constant si training de la specialisti cu experienta, pentru a face fata provocarilor pe care le-ai putea intampina in noul business si a maiestri secretele unui restaurant de succes, atat din punct de vedere al retetelor, cat si al standardelor de lucru si procedurilor interne, inclusiv in ceea ce priveste managementul locatiei.

Suport personalizat

Primesti sprijin in procesul de deschidere a locatiei inca de la solicitarea ofertei de francizare: de la alegerea locatiei pana la stabilirea designului interior cu profesionistii nostri, iti suntem alaturi pentru a face primii pasi spre succesul propriului tau restaurant Gyros Thessalonikis.

Testimoniale

Ce îți oferă Gyros Thessalonikis

 • 1. Amenajare si design locatie
Primul pas e cel mai greu – de aceea suntem alaturi de tine inca de la alegerea locatiei. Si pentru ca povestile de succes inseamna atentie la detalii, in primul rand, avem grija sa iti punem la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a face din locatia ta alegerea numarul 1 a clientilor. Iti trimitem propriii specialisti care sa te ajute la amenajare, ne asiguram ca locatia este ergonomica, respecta standardele si, la final, expertii nostri se ocupa si de design, pentru a crea intocmai atmosfera care ne-a consacrat, autentic greceasca.
 • 2. Acces la materii prime de cea mai buna calitate si furnizori
Secretul gustului autentic grecesc sta in retetele proprii si in materiile pe care le folosim la prepararea lor. De aceea, aprovizionarea se face din fabricile proprii, iar tu vei avea acces la retetele noastre specifice, precum si la training de la cei mai experimentati membri ai echipei, pentru ca fiecare preparat din locatia ta sa aiba gust desavarsit. In acest fel, ne asiguram ca ducem gustul autentic grecesc mai departe.
 • 3. Training specializat, forta de munca si consultanta
Pentru ca succesul tau e si succesul nostru, iti suntem alaturi de la idee pana la deschidere si ulterior. Iti asiguram trainingul personalului cu cei mai buni dintre specialistii nostri, iti venim in ajutor cu recrutarea fortei de munca in cazul in care este necesara si intervenim ori de cate ori ai nevoie de consultanta pentru a-ti transforma businessul intr-unul de succes. In plus, managerii nostri sunt gata oricand sa iti raspunda la intrebari, pentru ca activitatea in locatia ta sa se desfasoare exact asa cum ti-ai dori: la cele mai inalte standarde calitative.

Profilul investitorului

Iti doresti o afacere de succes, la cheie – daca ti-ai dorit sa devii antreprenor, acum e momentul! Tot ce ai nevoie e capital, determinare si implicare, de restul ne ocupam noi!
Esti pasionat de management si ai abilitati manageriale – fiind un business nou, recomandam sa fii all-in in activitate, pentru a superviza procedurile interne, activitatea si rezultatele obtinute. Astfel, vei sti in orice moment ce trebuie sa imbunatatesti pentru a-ti transforma propria locatie Gyros intr-una de succes.
Iti place domeniul HoReCa si iti doresti sa oferi cele mai bune servicii clientilor tai – atunci cand detii o astfel de locatie, interactiunea cu clientul este secretul. Cu atitudinea potrivita, nu doar ca vei atrage clienti noi, ci ii vei face pe cei vechi sa revina chiar de mai multe ori in locatia ta si, cine stie, sa isi aduca si prietenii data viitoare.
Detii capitalul necesar pentru o investitie – ai capitalul, ai ideea, mai ramane doar sa pui in practica – iar noi suntem aici sa iti transformam visul de a deveni proprietar de business in realitate.

FRANCIZĂ RESTAURANT / EXPRESS

FRANCIZĂ RESTAURANT

FRANCIZĂ EXPRESS

Domeniu de activitate
 • Food / Cafenele
Internationalitate
 • National
Tip contract
 • Franciza simpla
Nivel investitional
 • Aproximativ 75.000 EUR (în funcție de mp și stadiul de preluare locație)
Taxa intrare in franciza
 • 15.000 EUR + 1500 EUR taxe aferente
Locatii vizate
 • Toate orasele din tara cu peste 50.000 locuitori
Durata contract
 • 5 ani
Contributia la bugetul de marketing
 • 1%
Redevente
 • 3%
Suprafata
 • 80-120 m
Fără taxe de amenajare, utilaje sau alte taxe colaterale
Domeniu de activitate
 • Food / Cafenele
Internationalitate
 • National
Tip contract
 • Franciza simpla
Nivel investitional
 • Aproximativ 50.000 EUR (în funcție de mp și stadiul de preluare locație)
Taxa intrare in franciza
 • 10.000 EUR + 1500 EUR taxe aferente
Locatii vizate
 • Toate orasele din tara cu peste 50.000 locuitori
Durata contract
 • 5 ani
Contributia la bugetul de marketing
 • 1%
Redevente
 • 3%
Suprafata
 • 40-70 m
Fără taxe de amenajare, utilaje sau alte taxe colaterale

RESTAURANTE ACTIVE

metalurgiei2
centru

Metalurgiei

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Drumul Jilavei 72, Bucuresti
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Centrul Vechi

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Strada Gabroveni 2, București 030088
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Popesti-Leordeni

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Strada Amurgului 8, Popesti
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Iuliu Maniu

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Bulevardul Iuliu Maniu 246, București
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Barbu Vacarescu

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Strada Gheorghe Țițeica 178, București 014192
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Focsani

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Bulevardul Unirii, Focșani 620095
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Târgoviște

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Strada Colonel Dumitru Băltărețu 7, Târgoviște
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

Oltenița

FRANCIZĂ DESCHISĂ 100%

Adresă: Bulevardul Tineretului nr.82, Oltenița
VEZI LOCAȚIA ÎN MAPS

APLICĂ ACUM PENTRU FRANCIZĂ