Povestea Gyros

Conceptul Gyros Thessalonikis

Povestea noastra a inceput in 2011, din dorinta de a aduce Grecia in inima Bucurestiului. Am acumulat experienta dintr-o piata efervescenta si intr-o continua schimbare, insa cu perseverenta si multa munca am evoluat si am creat ceea ce astazi este Gyros Thessalonikis.

Conceptul Gyros Thessalonikis a fost dorinta noastra de a pune savoarea Greciei in inima Bucurestiului, prin produse naturale, importate din intreaga Grecie pentru a satisface gusturile si dorintele dumneavoastra culinare din Tara Zeilor. Pentru noi bucatarie greceasca reprezinta mixul de cultura si gusturi importate  direct din Țara Zeilor. Fie ca vorbim de cunoscutele produse grecesti: Tzatziki, Tirokafteri, Souvlaki, Pita sau simpla Salata Grecesca, de-a lungul timplui am gasit furnizori in Grecia pentru a recrea tabloul culinar 100% Grecesc. Astazi Grupul Gyros Thessalonikis are deschise in Bucuresti 3 restaurante cu specific Grecesc, in Centrul Vechi, Militari si Barbu Vacarescu.

Gyros Thessalonikis - Centrul Istoric

Povestea Gyros Thessalonikis din Centrul Vechi a inceput pe data de 8 iunie 2011, intr-un spatiu de 30 de metri patrati in Centrul Vechi pe strada Gabroveni 2, colt cu strada Selari intr-un fost spatiu al unei Shaormerii, fiind primul nostru restaurant deschis. Povestea continua si  astazi pe pe acelasi celebru colt de pe Gabroveni cu Selari, intr-un spatiu de 160 de metri patrati cu o capacitate de 65 de locuri in interior si 72 de locuri pe terasa. Conceptul Gyros Thessalonikis a facut din acest colt un punct de reper in Centrul Vechi atragand anual mii de turisti straini ce viziteaza Bucurestiul si ne-au trecut si ne trec pragul.

Gyros Thessalonikis - Militari

Povestea Gyros Thessalonikis Militari, a inceput pe data de 4 aprilie 2015 intr-un   spatiu  de 120 de metri patrati, al unui magazin de piese auto situat pe B-dul Iuliu Maniu nr.246, principala artera catre Autostrada Bucuresti-Pitesti  (A1), avand un vad pentru tranzitarea zonei de Sud-Vest. Restaurantul este  pozitionat pe sensul de mers catre Autostrada Bucuresti – Pitesti (A1), si are o capacitate de 52 de locuri in interior si 48 de locuri pe terasa, atragand anual mii de oameni ce tranziteaza artera de Sud – Vest a Romaniei (Bucuresti – Pitesti – Valcea -Sibiu -Cluj – Arad – Timisoara).

Gyros Thessalonikis - Barbu Vacarescu

Povestea Gyros Thessalonikis Barbu Vacarescu a inceput pe data de 9 martie 2019, intr-un spatiu de 60 de metri patrati al unui atelier de alarme auto, situat pe strada Gheorghe Titeica 178, colt cu Barbu Vacarescu, la intrarea in Complexul Pescariu de pe strada Glodeni. Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri in interior si  34 de locuri pe terasa, fiind pozitionat pe B-dul Barbu Vacarescu, principalul bulevard ce face legatura din zona de Centru al Bucurestiului cu Aeroportul International Henri Coanda, DN1, si Autostrada Bucuresti Ploiesti (A3) din strada Fabrica de Glucoza.

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian